Työskentelin 25 vuotta eri sosiaalialan tehtävissä, joista viimeiset yhdeksän vuotta ennen yrittäjyyttä sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämistehtävissä. Kasvoin itse työssä uupumisen myötä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhujaksi. Havaintoni on, että työn- ja elämänilo on monilta ihmisiltä ja työyhteisöiltä kadoksissa. Omalta osaltani haluan olla auttamassa löytämään meissä jokaisessa olevat voimavarat ja taidot oman tilanteen parantamiseksi ja kehittymään parhaimpaan versioon itsestä tai organisaatiosta.

Keinoinani on auttaa ja tukea työnohjauksen, joogan, kouluttamisen, valmentamisen ja lyhytterapian menetelmin kohti parempaa hyvinvointia ja sen edistämistä yksilöllisesti sekä ryhmissä.
Olen Suomen työnohjaajat ryn (STOry) koulutussuositusten mukainen työnohjaaja. Toimin myös valmentajana ja kouluttajana, sekä joogaopettajana. Olen valmistunut joogaopettajaksi Suomen joogaliitosta ja kouluttautunut Kylli Kukkin joogakoulu Shantissa sekä GroundingYin joogahoidon ohjaajaksi Minna Anderssonin opissa. Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi koulutus- ja kehittämiskeskus Siriassa tammikuussa 2021.

Keskustelen mielelläni kanssasi/kanssanne, millä tavoin voisin olla apuna omissa kysymyksissänne ja tarpeissanne. Ensimmäinen kerta on aina maksuton ja ei sido mihinkään!