Jooga

 

Joogakuvaukset

Jooga on kokonaisvaltainen itsehoitomenetelmä, jossa yhdistyvät liikesarjat ja/tai asanat (asennot), hengitys ja tästä hetkestä tietoiseksi tuleminen. Joogan tiedetään tutkimusten valossa parantavan mielialaa ja vähentävän stressiä terveillä ihmisillä, ja voi olla tukena esimerkiksi diagnosoidun masennuksen tai ahdistuksen hoidossa, mutta ei korvaa niitä.

 

  • Joogan alkeissa (75min) pääsee tutustumaan tai aloittamaan joogaharrastusta. Liikkeet ja asennot ovat rauhallisia ja  lempeitä. Harjoitus alkaa ja päättyy rentoutukseen. Ohjauksessa opitaan havainnoimaan omaa hengitystä ja yhdistämään oma hengitysrytmi joogaliikkeisiin. Sopii myös nivelvaivoista kärsiville. Mahdollista saada myös henkilökohtaista opastusta.

 

  • Yinjoogassa  (60min) yhdistyvät syvävenyttely, eheyttävä pysähtyminen, meditatiivinen keskittyminen ja tietoisen hengittämisen kokonaisvaltaiset hyödyt. Asennoissa viivytään 3-5min ja ne rakennetaan opettajan avustuksella jokaiselle sopivaksi.

 

  • Chakrajoogassa (60min) aktivoidaan seitsemää päächakraa eli energiakeskusta, jotka ovat tunteidemme, ajatustemme ja arvojemme kokoelma. Joogan, meditaation, hengitysharjoitusten ja visualisoinnin avulla voimme pitää energiakeskusten virtauksen tasaisena raviten luovuuttamme ja elinvoimaisuuttamme.

 

  • SopuSointujoogassa (90min) rauhallisilla liikkeillä, hengitykseen keskittymisellä ja tästä hetkestä tietoiseksi tulemisella valmistellaan mieltä kohti hiljentymistä. Harjoituksissa tehdään sekä liikesarjoja, että pysähdytään ns. tavoiteasanan (asennon) äärelle kehoa siihen valmistellen. Alussa rentoudutaan ohjatusti ja lopussa hiljennytään kehon palautteiden äärelle.

 

Avoimet joogaryhmät Kajaanissa

Keskiviikkoisin

  • Yinjooga klo 16.30-17.30
  • Chakrajooga klo 17.45-18.45
  • Sopusointujooga klo 19.00-20.30

 

Hinnasto

Kertamaksu
17€ (90min)
15€ (75min)
13€ (60min)

Kevätkausi 20 viikkoa (8.1-27.5)
245€ (12,25€ kerta)

10 viikon passi
150€ (Joogapassilla voit käydä joogassa 10 viikon ajan, vaikka kolme kertaa/vko)

Tilauksesta ryhmille
100€ (60min)

GroundingYin joogahoito ryhmässä
30€/hlö (120min) minimi 4hlö

 

 

 

Varaa aikasi tästä joogatunneille 

tai

info@sopusointu.fi
tai 044-747 6611

 

 


”Olen voinut joogan myötä vähentää astmalääkitystäni.”
Nainen 64v, joogannut vuoden

”Joogan myötä olen oppinut rentoutumaan ja nukun yöni paremmin.”
Nainen 48v, joogannut 2 vuotta

”Työasiat jää pois mielestä ja palautuminen työn rasituksista on parantunut.”
Mies 52v, joogannut vuosia