Jooga

 

Joogakuvaukset

”Jooga on kokonaisvaltainen itsehoitomenetelmä, jossa yhdistyvät liikesarjat ja/tai asanat (asennot), hengitys ja tästä hetkestä tietoiseksi tuleminen. Joogan tiedetään tutkimusten valossa parantavan mielialaa ja vähentävän stressiä terveillä ihmisillä ja se voi olla tukena esimerkiksi diagnosoidun masennuksen tai ahdistuksen hoidossa, mutta ei korvaa niitä.”

 

  • SopuSointujoogassa (90min) rauhallisilla liikkeillä, hengitykseen keskittymisellä ja tästä hetkestä tietoiseksi tulemisella valmistellaan mieltä kohti hiljentymistä. Harjoituksissa tehdään sekä liikesarjoja, että pysähdytään ns. tavoiteasanan (asennon) äärelle kehoa siihen valmistellen. Alussa rentoudutaan ohjatusti ja lopussa hiljennytään kehon palautteiden äärelle.
  • Yin jooga (60min) ensisijaisesti niveliin, jänteisiin ja sidekudoksiin kohdistuva lempeä joogamuoto, jossa viivytään 3-5 min eri asanoissa (asennoissa). Apuna käytetään joogavöitä, bolstereita, joogatiilejä, tyynyjä jne. löytäen jokaiselle sopivan asennon. Harjoitus mahdollistaa myös mielen rauhoittumisen ja siten kokonaisvaltaisen rentouden.
  • Yin & Yang (90min) joogassa yhdistyvät dynaamiset, avaavat joogasarjat ja rentouttavimmat asanat, joissa viivytään useiden minuuttien ajan. Harjoitus on tehokas kehon ja mielen ”puhdistaja”.
  • GroundingYin joogahoito ryhmässä (120min) Joogahoidossa yhdistyvät lempeän, palauttavan Yin joogan rentouttavimmat asennot sekä energiakanavien ja akupisteiden käsittely niitä kevyesti hieroen ja painellen. Tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.
    Ohjaajan toimesta tapahtuva käsittely lisää ja tukee asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta ja kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. GroundingYin®- joogahoito edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Myös ruonsulatus, imunesteiden- sekä verenkierto aktivoituu ja kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
  • Tie joogaan – Joogan perusteet (90min) Kurssilla tutustutaan rauhassa omaan kehoon, hengitykseen, mielen liikkeisiin ja näiden yhdistelmiin rauhallisten joogaharjoitusten kautta, yhdessä samanhenkisten kanssa.
    Kurssilla opit rentoutumaan ja kuuntelemaan itseäsi, löydät itsellesi sopivat liikkeet ja asennot, osaat hyödyntää hengitystä eri tilanteissa ja saat kokemuksen meditaatioista. 

 

Avoimet joogaryhmät Kajaanissa

Tiistaisin
klo 19:00-20:30 | Yin & Yang joogatunti

Torstaisin
klo 17:00-18:00 | Yin jooga
klo 18:30-20:00 | Sopusointu jooga

Hinnasto

Kertamaksu
18€ (90min)
14€ (60min)

Joogapassi
Koko kausi 7.9-14.12.2021
200€
(Joogapassilla voit käydä kaikilla viikkotunneilla, ei koske GroundingYin joogaa)

GroundingYin joogahoito ryhmässä
35€/hlö (120min), minimi 4hlöä

Tie joogaan – joogan perusteet kurssi
21.9-2.11.2021, klo 17:00-18:30
150€

 

 

Asiakaspalautteet 2020:

” Aika ennen joogaa on ollut kovaa stressaamista ja kireää pinnaa, mutta aloitettuani joogan huomaan hymyileväni enemmän ja olevani rennompi, josta olen saanut myös töissä palautetta. Teen myös harjoituksia kotonani.”  Nainen 32v joogannut vuoden

” Huomasin joogan myötä saavani lisää joustavuutta kehooni, lihaskivut vähenivät ja saan paremmin nukuttua erityisesti joogaharjoituksen jälkeisinä öinä.” Nainen 51v joogannut 2 vuotta

” Löysin joogan kautta oman itseni; ilon, tyytyväisyyden, lempeyden ja arvostuksen itseäni, mutta myös muita kohtaan. Huomaan miten tärkeää hyvä hengittäminen. Osaan ottaa asiat nykyään rennommin.” Nainen 45v joogannut 3 vuotta

 

 

Siirry ajanvaraukseen tästä

tai varaa aikasi
info@sopusointu.fi
tai 044-747 6611

 

 


”Olen voinut joogan myötä vähentää astmalääkitystäni.”
Nainen 64v, joogannut vuoden

”Joogan myötä olen oppinut rentoutumaan ja nukun yöni paremmin.”
Nainen 48v, joogannut 2 vuotta

”Työasiat jää pois mielestä ja palautuminen työn rasituksista on parantunut.”
Mies 52v, joogannut vuosia