Jooga

 

Joogakuvaukset

”Jooga on kokonaisvaltainen itsehoitomenetelmä, jossa yhdistyvät liikesarjat ja/tai asanat (asennot), hengitys ja tästä hetkestä tietoiseksi tuleminen. Joogan tiedetään tutkimusten valossa parantavan mielialaa ja vähentävän stressiä terveillä ihmisillä ja se voi olla tukena esimerkiksi diagnosoidun masennuksen tai ahdistuksen hoidossa, mutta ei korvaa niitä.”

 

 • SopuSointujoogassa (90min) rauhallisilla liikkeillä, hengitykseen keskittymisellä ja tästä hetkestä tietoiseksi tulemisella valmistellaan mieltä kohti hiljentymistä. Harjoituksissa tehdään sekä liikesarjoja, että pysähdytään ns. tavoiteasanan (asennon) äärelle kehoa siihen valmistellen. Alussa rentoudutaan ohjatusti ja lopussa hiljennytään kehon palautteiden äärelle.
 • Yin jooga (60min) ensisijaisesti niveliin, jänteisiin ja sidekudoksiin kohdistuva lempeä joogamuoto, jossa viivytään 3-5 min eri asanoissa (asennoissa). Apuna käytetään joogavöitä, bolstereita, joogatiilejä, tyynyjä jne. löytäen jokaiselle sopivan asennon. Harjoitus mahdollistaa myös mielen rauhoittumisen ja siten kokonaisvaltaisen rentouden.
 • GroundingYin joogahoito ryhmässä (120min) Joogahoidossa yhdistyvät lempeän, palauttavan Yin joogan rentouttavimmat asennot sekä energiakanavien ja akupisteiden käsittely niitä kevyesti hieroen ja painellen. Tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.
  Ohjaajan toimesta tapahtuva käsittely lisää ja tukee asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta ja kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. GroundingYin®- joogahoito edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Myös ruonsulatus, imunesteiden- sekä verenkierto aktivoituu ja kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
 • Kahvakuulailu (60min) on monipuolista ja toiminnallista harjoittelua, joka kehittää useaa fyysisen kunnon osa-aluetta: lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä.
 • Vaihtuvilla teemoilla olevat joogat (60min) kuvataan kunkin kuukauden yhteydessä, jolloin niitä on tarjonnassa.

 

Avoimet joogaryhmät Kajaanissa

Maanantaisin

 • Yin jooga klo 17.30-18.30
 • Sopusointujooga klo 19-20.30 (vähän jooganneille)

Keskiviikkoisin

 • joogaa vaihtelevalla teemalla tai kahvakuulailua klo 17.30-18.30
 • Sopusointujooga klo 19-20.30 (pidempään jooganneille)

 

Hinnasto

Kertamaksu
17€ (90min)
13€ (60min)

GroundingYin joogahoito ryhmässä
30€/hlö (120min) minimi 4hlöä

 

Asiakaspalautteet 2020:

” Aika ennen joogaa on ollut kovaa stressaamista ja kireää pinnaa, mutta aloitettuani joogan huomaan hymyileväni enemmän ja olevani rennompi, josta olen saanut myös töissä palautetta. Teen myös harjoituksia kotonani.”  Nainen 32v joogannut vuoden

” Huomasin joogan myötä saavani lisää joustavuutta kehooni, lihaskivut vähenivät ja saan paremmin nukuttua erityisesti joogaharjoituksen jälkeisinä öinä.” Nainen 51v joogannut 2 vuotta

” Löysin joogan kautta oman itseni; ilon, tyytyväisyyden, lempeyden ja arvostuksen itseäni, mutta myös muita kohtaan. Huomaan miten tärkeää hyvä hengittäminen. Osaan ottaa asiat nykyään rennommin.” Nainen 45v joogannut 3 vuotta

 

 

Siirry ajanvaraukseen tästä

tai varaa aikasi
info@sopusointu.fi
tai 044-747 6611

 

 


”Olen voinut joogan myötä vähentää astmalääkitystäni.”
Nainen 64v, joogannut vuoden

”Joogan myötä olen oppinut rentoutumaan ja nukun yöni paremmin.”
Nainen 48v, joogannut 2 vuotta

”Työasiat jää pois mielestä ja palautuminen työn rasituksista on parantunut.”
Mies 52v, joogannut vuosia