GroudingYin joogahoito

GroundingYin®-joogahoito

Yinjoogassa haetaan jokaiselle sopiva rento asento kuhunkin asanaan, jossa viivytään pitkään, jotta päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yinjoogan asanat yhdistetään  energiakanavien sekä akupisteiden käsittelyyn niitä kevyesti hieroen ja painellen. Tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Ohjaajan toimesta tapahtuva käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta ja kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. GroundingYin®- joogahoidon asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Myös ruonsulatus, imunesteiden- sekä verenkierto aktivoituu ja kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.

Seuraavat joogahoidot:

Koronan vuoksi ryhmät on peruutettu

 

Asiakaspalaute:  ” Olen stressaavassa elämäntilanteessa, mutta joogahoito sai minut rentoutumaan ja olo oli rauhallinen ja seesteinen. Seuravana päivänä askel tuntui kevyeltä ja olo energiseltä. Haluan ehdottomasti saada joogahoitoa jatkossakin. ”  asiakaspalaute maaliskuu 2019